Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozunk

    

   

A 'Kaspóvilág' márka nevű nagykereskedelmi üzletünk 2017 óta szolgálja ki a magyarországi kertészetek nagy részét folyamatosan bővülő kínálatával, melyben megtalálhatóak különböző formájú és méretű cserepek, kaspók, edények és dekorációk agyagból, műanyagból és egyéb alapanyagokból kültérre és beltérre egyaránt. 

Cégünk a Panita Kft 2023 évtől kizárólagos hazai forgalmazóként az új vásárlói trendek és igények figyelembe vételével a Domino rendszerekkel új szintre emeli az otthoni, irodai és városi zöldfelületek kialakítását.

Az olasz RCL Domino Flowerbox a Domino moduláris virágládák kizárólagos szabadalommal rendelkező olaszországi gyártója és értékesítője. Új kereskedelmi partnerségek létrehozásával a Domino márka immár Magyarországon is közvetíti a személyre szabott, minőségi és professzionális kerti megoldásokat  magyarországi forgalmazói által.

Kínálatunk a moduláris elemeknek és a különböző anyagtípusoknak köszönhetően korlátlan konfigurációt tesz lehetővé: virágládáink minden igényt kielégítő formái a lehetőségek tárházát nyitják meg a vásárlók előtt. A praktikusság és megbízhatóság mellett könnyen összeszerelhető termékeink beépített egytálcás rendszerei gondoskodnak a növények víz- és tápanyagellátásáról is.

Bemutatóoldalunkon részletes ismertetőt talál termékcsaládjainkról, azok összeszereléséről és vonatkozó garanciájáról.

Megálmodott Domino rendszerének megtervezésében és kivitelezésében forduljon bizalommal forgalmazó partnerkertészeteink egyikéhez.

Örömteli kertészkedést kívánunk!