Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

 

TERMÉKADATOK ÉS JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

 

REKONSTRUÁLT KŐ TERMÉKCSALÁD Kétrétegű vibrációsan préselt betonkeverék lapok, amelyek adalékanyagok, granulátumok, természetes kövek, kvarc és nagy szilárdságú cement keverékéből készülnek. A préselési folyamat nagyfokú tömörséget és minimális porozitást biztosít a lemezeknek, így azok rendkívül ellenállóak a hajlítással és a vízfelvétellel szemben.

MŰANYAG TERMÉKCSALÁD Polipropilén típusú műanyagból készült, kültéri használatra alkalmas, és különböző éghajlati hőmérsékleteknek ellenálló lapok UV-védő adalékanyagokkal.

FÉM TERMÉKCSALÁD S235 acélból készült, elektrolitikusan horganyzott, por szórtan bevont és égetett fém lapok, amelyek belsőleg 3 cm-es extrudált polisztirollemezekkel vannak burkolva, ezáltal mérsékelik a hőátadást az táptalajra és a növények gyökereire

KŐ TERMÉKCSALÁD Tömör, szilárd, színes, nem porózus kerámiából készült kőlapok. Tartósak és vízlepergetők, kiemelkedő műszaki teljesítménnyel.

ÖSSZESZERELÉS ÉS TARTOZÉKOK A Domino virágládák lapjai nem igényelnek tömítést: a virágládákat úgy tervezték, hogy vízzáróak legyenek, és hogy a felesleges víz az aljukból távozhasson. Így a virágládák belsejében nem alakul ki pangás, ami a növények gyökerei számára problémákat okozna. A virágtartók összeszereléséhez használt tartozékok S235 horganyzott acélból és műanyagból készülnek, hogy ellenálljanak a nedvességnek a virágláda belsejében.

BETÖLTÉS A Dominó virágládák helyes töltéséhez először egy kb. 5-7cm-es agyagréteget kell helyezni, majd egy geotextil hálót (hogy a kijövő víz megszűrődjön és így tiszta legyen), végül pedig nagyon jó minőségű virágföldet (ajánlott típus: habkővel könnyített föld).

TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS A megfelelő karbantartás érdekében javasoljuk, hogy a domino lapokat rendszeresen tisztítsa semleges, vízzel hígított tisztítószerekkel, és ne használjon dörzsölő eszközöket.

GARANCIA A Domino moduláris virágládákra 5 év garancia vonatkozik a szerkezet deformálódására, meghibásodására, amennyiben a terméket helyesen, rendeltetésszerűen használják, és a mellékelt műszaki dokumentációnak megfelelően szerelik össze.